Ekim 09, 2009

BEBESHOP.com


Bu aralar, fiziksel olarak hayatimdaki en buyuk seklime ulastigim icin, degil yurumek, oturmakta zorlandigimdan :), cok sevdigim alisveris konusu bile bana pek zevk vermemeye basladi. Nereye gitsek, gozum bi soluklanacagim, bir sandalye koltuk bakar durumda.

Bu sebepledir ki, bebisin ufak tefek ihtiyaclarini almak icin internet alisverisi yapmam cok mantikli gozuktu gozume. Zaten markalar belli, urunler belli, e hadi o zaman dedim kendi kendime.

Belki hamis arkadaslar varsa, esinin dostunun bebegine hediye almak isteyen varsa ilgilenirler:Benim fark ettigim 3 tane buyuk online bebek ihtiyaclari sitesi var.
1 tanesi super hizli ve fiyatlari da uygun o yuzdeeeeen,

The Oscar goes to ;)

1) http://www.bebeshop.com/! urun cesitliligi super, fiyatlar piyasa fiyatlari, indirimde olanlar uygun, ve hizmet super. Pazar aksami siparis ver, pazartesi gunu kapinda olsun! (yani benimki oyle oldu en azindan) Ayrica yeni uyelere, sembolik bir indirim de yapiyorlar.
Ikinci sirada http://www.bebefix.com/ var... Oldukca bol secenek var bu sitede de. Firmanin Sivas'ta olmasi dolayisi ile bazi urunlerin tedariginde gecikebiliyorlar. Yani hizmet cok hizli degil. Ama aceleniz yoksa degerlendirilebilir.
Son olarak, http://www.e-bebek.com/ magazasi var. Bildigimiz, e- bebek magazalarinin online sitesi. E-bebek magazasini genel olarak piyasaya gore pahali buldugumdan cok tavsiye etmem. Ancak en populer urunler, yeni ne var falan diye bakmak icin uygundur...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Best Wishes... | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates