Ekim 06, 2009

Sevimsiz Giysi - Hamile Pantalonu


Gunduz ve gece arasindaki sicaklik farki iyice belli olmaya basladi. Zaten hamilelik surecinde insan ne giyse olmamis gibi geliyor, bir de bu sicaklik farklari sebebi ile bu konu iyice bir problem halini aliyor.

Yaz basinda, ilk hamile hevesi ile aldigim guzel elbiselerim vardi, tum yaz giydim onlari... Hell Klar, Ebru Maternity ve Secen hamile ve de semt pazarlarindan :) Bu elbiseler simdi ince gelmeye basladi.

Hamile pantalonu giymeyi de ben sevemedim bir turlu. Bildigimiz pantalon duzeneginin bel kismina eklenmis 1 karis penye eklerle yukseltilmis bir bele sahip bu acayip kilikla rahat edebilen varsa tebrik edecegim. Hayir ben rahat etsem, fiziksel olarak bebisin rahat etmesi imkansiz gibi geliyor! Beline ribana denen, 1 parmak kalinliginda delikli lastik gecirmisler, siksan rahatsiz oluyorsun tam gobeginde lastik, sıkmasan dusuyor pantalon! Velhasil kelam kis hamilesi olmadigima sukrediyorum bu pantalonlar sebebiyle.

Ancak, aksamlari havalar o kadar sogumaya basladi ki, meshur sahil gezilerimizi yaparken, kalin giyinmek gerekiyor. Iste sorunsal basliyor o noktada. Penye elbiselerimiz olmaz, hamile pantalon ve esofmanlari ile de rahat edemiyoruz! Mecburen, eskiden giydigim esofmanlari giyiyorum gobek alti, ustune de kocisin montlari, pek bi komik oluyorum.

Dun aksam, o kadar esiyordu ki hava kulaklarim dondu. Bugunku yuruyuste kulakliklarimi da takacagim. Sahken sahbaz olurum en fazla di mi?

5 yorum:

Adsız dedi ki...

:) olsun canım ,boşver .

Goddess Artemis dedi ki...

:))
Şekerim hamile güzel olduktan sonra en dandik kıyafet abiye gibi durur üzerinde :)
Düşük bellere dikkat, sen de bebiş de üşürsünüz mazallah :) Öpüyorum...

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Best Wishes bak şöyle pantolonlar var,
düşük bel pantolona çoooook geniş esneyebilen lastik gibi bir kumaş kuşak eklemişler, bağcık yok ama. Ay anlatamadım. Belim açık olunca ben hep rahatsız olurum, üşütmiiiim diye almıştım, gayet başarılı bir çalışma ama anlatamadım :) Dilerim ondan bulursun...
Dikkat et kendineeee...

elfeyp dedi ki...

Benim doğumdan sonra bile rahatlıkla giyebildiğim tek hamile pantolonu H&M, bir arkadaşım Hollanda'dan getirmişti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Best Wishes dedi ki...

Elfeyp,
bana satar misin o pantalonu? dermisim :)))

Yorum Gönder

 

Best Wishes... | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates